Herkän ihon hoito

Herkkä iho ei ole ihotyyppi. Herkästi reagoivia, herkistyneitä ihoja on ehkä kuitenkin entistä enemmän. Moni asiakas kokee ihonsa olevan herkkä, vaikka kasvohoitoa tehdessä iho ei reagoi kosketukseen tai hoitotuotteisiin mitenkään erityisesti. Joillakin iho reagoi yksittäisiin raaka-aineisiin.Akneiho on myös erittäin usein hyvin herkkä, varsinkin teini-ikäisillä. Liian usein iho on herkistynyt sopimattomista hoitotuotteista. Joko ihoa ei hoideta ollenkaan tai sitä ylihoidetaan. Ärtynyt iho, punoittava iho, peltimäisen kova pintakuiva iho. Liian usein iho puhdistetaan aivan liian voimakkaalla tai sopimattomalla puhdistustuotteella, joka ei kuitenkaan puhdista ihoa kunnolla = mustapäitä, ärtynyt, epätasapainossa oleva iho, johon on todella vaikea tehdä esim. ihonpuhdistus ihon pintakuivuuden vuoksi.

Hoitolahoidossa suosin itse mahdollisimman pientä tuotemäärää. Samaa suosittelen kotihoitoon. Vain muutama tuote ja tuotteita voi lisätä ihon kunnon mukaan. Ihoa pitää käsitellä myös hellävaraisesti: Kevyet otteet, ei hankaavia sieniä, ei pyyhkeellä hankaamista. Kuorinta tekee hyvää, mutta kannattaa käyttää rakeettomia kuorintoja, jotka muutenkin ovat vähän eilispäivää.

Kauneuspiste Pioni tarjoaa kasvohoidon herkälle ihotyypille tai hajusteherkälle asiakkaalle. Vaikka hoidossa käytetään hajusteettomia, hyvin siedettyjä hoitotuotteita, missään hoidossa ei voida taata, etteikö asiakkaan iho reagoi.

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close