Sekaihon hoito

Sekaihossa T-alue (nenä, leuka ja otsa) on rasvaisempi, ihohuokoset suurempia verrattuna poskien normaaliin tai kuivaan ihoon. Poskien ihon kuivuus korostuu usein talvella, kun ilmankosteus sekä sisällä että ulkona laskee.

Kasvojen puhdistukseen voi käyttää mietoa, huokoset hyvin puhdistavaa puhdistustuotetta aamuin illoin. Vaahtomaisia tuotteita en suosittele. Jos mietin asiakkaitani, niin äärimmäisen harvalla on niin rasvainen ja paksu iho, että se kestää pesemistä vaahtoavilla putsareilla. Tuloksena on yleensä kivikova ihon pinta, jonka alle tali ja epäpuhtaudet jäävät muhimaan suurentamaan ihohuokosia.
T-alueelle voi käyttää supistavaa, seka- tai rasvaisen ihon kasvovettä. Jos ihon pinta on kuiva, tuotetta voi käyttää myös kahdesti päivässä tai esim. vain illalla.Kosteusvoiteen pitää olla kevyt, erityisesti kesällä. Talvella kuiville ihoalueille on hyvä käyttää riittävän suojaavaa ja hoitavaa voidetta.
Kasvonaamiot kannattaa valita ihoalueen mukaan. Välillä on hyvä laittaa koko kasvoille kosteuttava kasvonaamio. T-aluetta kannattaa myös naamioida puhdistavalla, kirkastavalla naamiolla. Liian tujuja, rakeille kuorivia kasvonaamioita ei kannata käyttää, koska ihon pinta kuivuu liikaa.
Näppyihin voi käyttää paikallisesti desinfioivaa ja näppyjen paranemista edistävää tuotetta.

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close