Miten usein kasvohoitoon?

Edellisessä blogissa tästä aiheesta kirjoitettu juttu oli kaikkein suosituin. Palataan siis aiheeseen uusiksi.

Kauneushoitolassa tehdään tietenkin paljon muuta kuin kasvohoitoja. Kasvohoidoissa voi käydä vaikka kerran viikossa halutessaan ja joissakin sarjahoidoissa edellytetään kerran viikossa käyntejä tulosten saamiseksi. Toisaalta on myös paljon hoitoja, joissa on suositusten mukaisesti pidettävä tauko hoitojen välillä (esim. mikroneulaus, kemialliset kuorinnat jne.) Jos ihossa on vaikkapa paljon epäpuhtauksia, ihon kuntoon saaminen vaatii useamman käynnin. Kerralla ihoa ei voida puhdistaa loputtomiin, sitä ei kestä asiakkaan iho eikä asiakas itse. Kun huokoset ovat puhtaat, voidaan tehdä hoitoja, joilla voidaan vaikuttaa esim. ihohuokosten kokoon.

Suomessa käydään ehkä vähän nihkeästi hoidoissa. Kerran vuodessa on aika alakanttiin. 4 – 6 hoitokäyntiä vuodessa olisi ideaalinen. Mitään ihmehoitoja ei ole olemassa, jos halutaan saada tuloksia. Some-maailma tekee sen, että kaikki näyttää tapahtuvan kahden kuvan välillä ennen ja jälkeen. Todellisuudessa hoitojen välillä voi olla useampi kuukausi ja hoitoja on tehty useampia. Kaikki halutaan nopeasti ja heti. Iho on kuitenkin elävä elin, jota ei voi käsitellä liian voimakkaasti ilman toipumisaikoja.

Hoitojen hinnat muodostuvat hyvin monesta tekijästä. Suomessa on järjetön alv-taso, joten kannattaa muistaa, että jokaisen hinnan päällä on ensin 24 % arvonlisäveroa (jos sitä maksat ja lisäät hintoihin).

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close