Ihonhoito keväällä

Talvi alkaa olla takana päin. Mitä näkyy peilistä? Kuiva, hilseilevä iho. Ihon väri ei ole välttämättä paras mahdollinen (heleä, kirkas, raikas) ja tuntuu, että nyt tarvitsee tehdä jotain ja äkkiä. Pimeä talvi, vaihteleva sää ja alhainen ilmankosteus koettelevat ihoa. Vaikka on tietenkin todella tärkeää kiinnittää huomiota elintapoihin lähtien hyvästä ruokavaliosta, iho kuitenkin tarvitsee myös säännöllistä ulkoista hoitoa. Kukapa ei haluaisin tasaisen väristä, kiinteää ja heleää ihoa?

Kauneushoitolassa tehokas hoito sisältää useamman elementin ja pureutuu sekä ihon puhdistamiseen, elvyttämiseen ja tehokkaaseen kosteuttamiseen. Talven jälkeen iho on ohuimmillaan, joten hoitojen pitää olla tehokkaita, mutta hellävaraisia.Kuiva ihosolukko tekee ihosta samean, tukkii ihohuokoset ja hoitotuotteet eivät imeydy ihoon tehokkaasti. Hoitolassa on monta menetelmää ihon tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen kuorintaan. Iho voidaan puhdistaa ultraäänipuhdistuksella, mekaanisesti tai kumpaakin yhdistellen. Kun ihohuokoset ovat puhtaat, pystytään tietyillä ainevalinnoilla vaikuttamaan ihohuokosten kokoon. Tehokkaat seerumit ja ampullit voidaan imeyttää ihoon ionto- tai sonoforeesilla. Sonoforeesi on myös ihoa kiinteyttävä, hyvin miellyttävä, mutta tehokas laitehoito. Pitkä kasvohieronta yhdistettynä hoitaviin tuotteisiin on yksi parhaita menetelmiä vaalia ihon kauneutta. Hieronta lisää verenkiertoa, muokkaa kasvojen lihaksia, pitää hyvää nestekiertoa yllä, saa ihon hehkumaan ja kaiken lisäksi se on äärimmäisen rentouttavaa. Kasvonaamioita yhdistelemällä viimeistellään lopputulos – kosteutusta, elvytystä, puhdistusta, rauhoitusta tai kirkastusta.

Kauneuspiste Pioni suosittelee ihon keväthuoltoon Multivitamiinikasvohoitoa, Mistä alkaisin (täydellinen kasvohoito sanan varsinaisessa merkityksessä), Aikuisen Naisen kasvohoitoa tai vaikkapa Puhdas ja Kirkas ihonpuhdistusta. (Ihonpuhdistuksessa kannattaa muistaa, että monen iho ei välttämättä todellakaan tarvitse mekaanista puhdistusta. Ultraäänipuhdistus yhdistettynä muihin hoitoihin tai Syväpuhdistava Ultraäänipuhdistus on usein parempi vaihtoehto.Ihoa on turha rasittaa ja ärsyttää väen väkisten tehdyllä mekaanisella puhdistuksella). Mikä ulkoisista tekijöistä vanhentaa ihoa eniten? UV-säteily. Aurinkosuojaus on siis ykkösjuttu ympäri vuoden ihonhoidossa ja erityisen ajankohtaista nyt kotihoidoissa ja aina hoitolahoitojen jälkeen.

Kaikkia hoitojamme voi täydentää lisäpalveluilla, joten saat koottua aina mieleisesi hoitokokonaisuuden. Roomaakaan ei rakennettu päivässä, joten ihon hoitaminen vaatii kärsivällisyyttä, sarjahoitoja ja malttia.

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close